Hlavní stranaOchrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Společnost Student-eShop.cz s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.student-eshop.cz se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. A s osobními údaji je nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Údaje, které shromažďujeme

Student-eShop.cz s.r.o. provozuje stránky, na kterých můžete objednávat produkty, zadávat požadavky a registrovat se pro zasílání novinek. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.

Proč tyto údaje shromažďujeme

Student-eShop.cz s.r.o. bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů. Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Student-eShop.cz s.r.o. získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Můj účet
Přihlásit Zde se můžete přihlásit
x
Email (login):
Heslo:
Přihlásit
Zapomenuté heslo
x
 
Email:
Odeslat
S jakým košíkem chcete pokračovat?
Pokračovat s aktuálním košíkem
Pokračovat s původním košíkem

Sloučit oba košíky